0 Replies Latest reply: Oct 8, 2015 6:00 AM by Zafar Iqbal RSS

Model Directory for 802.15.4/ZigBee OPNET Simulation Model-Run time errors

Zafar Iqbal

Dear All,

I added Model Directory for 802.15.4/ZigBee OPNET Simulation Model-Version 2.1 in both 14.5 and 17.5 OPNET versions

 

Model Directory of WPAN-model is not listed in 14.5 version

Model Directory of WPAN-model showing in 17.5 version

Watch a sample Video -downloaded from <<I downloaded the software Version 2.1 from http://www.open-zb.net/downloads.php >>>

 

Try to implement the same case study as showing in video but simulation aborted and shows errors... please suggest or remedy of errors

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kernel: optimized, sequential, 32-bit address space
----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_analyzer_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_battery_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_gts_traffic_source)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_mac_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_packet_source_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_sink_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Warning >>>
Repository missing process model (wpan_synchro_process)
T (0), EV (-), MOD (NONE)

 

----
<<< Program Abort >>>
The set of models necessary for running the simulation is incomplete.
Check that all the 'repositories' attributes are complete.
T (0), EV (-), MOD (NONE)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Please help me

 

Regards